Naast een webshop bieden wij ook treatments aan om het mooiste uit jezelf te kunnen halen. Binnen onze salon kun je de wenkbrauwen en wimpers laten liften. Hiervoor gebruiken wij de professionele producten van Bellekin, zoals je kent van onze website. Onze Rotterdamse salon biedt daarnaast ook een unieke innovatieve behandeling aan: de lip plump behandeling. Behandelingen worden uitgevoerd door onze specialisten uit het vakgebied.

Brow Lift 

Brow Lifting is een techniek waarbij we ongetemde haren permanent de gewenste richting op stijlen. Hierdoor zien de wenkbrauwen er strakker uit en krijgen de ogen een geopende blik. Dit voorkomt vervelende haren die naar beneden steken. Daarbij wordt ook het overtollige haar geharst en de wenkbrauwen in model gebracht. 

Boek een Brow Lift

Lash Lift

Met Lash Lifting krullen wij de natuurlijke wimpers, zoals mascara je dat met mascara probeert te doen. Dankzij het krullen van de wimpers openen we de ogen waardoor deze meer stralen. Dit doen wij door middel van verschillende lotions die samen een mooi, natuurlijk effect geven. De wimpers verlengen zichtbaar en hebben een verdikkend effect wat wel 6 weken zichtbaar blijft! Daarnaast verven we de wimpers ook en krijgen deze een verzorgende behandeling om groei te stimuleren.  

Boek een Lash Lift

Lip Plump

Lip Plumping is een innovatieve behandeling en nergens in Nederland te verkrijgen. Door middel van een serum en de benodigde tools geven we de lippen een diepe hydratatie en verhogen we de gezondheid ervan. Dankzij deze behandeling worden de lippen zachter en voller, zonder het gebruik van fillers. Je krijgt hierdoor het ‘pouted lips’ effect. Je lippen ogen hierdoor mooier, gezonder en om te kussen.

Boek een Lip Plump

Brow & Lash Lift Combinatie

Het is goed mogelijk om de Brow & Lash lift te combineren samen. Hierdoor onderga je twee behandelingen en is het resultaat verbluffend. Door de behandelingen te combineren bespaar je ’s ochtends veel tijd en zie je er elke dag stralend uit.

Boek een combinatie behandeling